Jag fick låna en ängel..

Just nu vet jag inte vad jag ska säga.'
Är helt tom på ord, kan verkligen inte förstå detta. Har en hård tid framför mig nu, så måste försöka inse att tiden som är kvar är kort och att jag måste vara stark för min egen skull.

Det är tur jag har min älskade familj och mina älskade vänner vid min sida.
Utan dom kommer jag aldrig av att ta mig igen detta.


Publicerat: 2011-07-30 @ 11:38:58


Dejting med John Blund om en stund . . ;)

Nej just nu sitter jag och funderar på om jag ska hoppa ner i sängen eller ej,
ska dock upp kl 3.10 så det är ju dags att sova. Borde egentligen ha sovit för ett bra tag sen, men kan man inte sova så kan man inte göra så mycket åt det.

Därför beger jag mig nu till badrummet för att tvätta ansiktet, hoppa i nattlinnet och även borsta tänderna. Sen tänkte jag krypa ner i min älskade säng och läsa min älskade bok "Elsas mode".
Måste ju få ett slut med den så jag kan börja på nästa del som är "Elsas värld", hoppas på att den är lika bra som den första boken :)

Men ni får sova så gott när det är er tur att hoppa ner i sängen.
Sov gott och dröm sött..
Publicerat: 2011-07-28 @ 22:07:27


Kärlek vid första ögonkastet..

Ännu en natt med lite sömn,
när ska jag få sova så mycket som jag behöver?

Nu ligger jag i soffan, kom nästan precis hem från en liten shoppingtur. Är så sjukt nöjd med mina inköp, en mulberry väska och en plånbok. Kärlek vid första ögonkastet kan man säga ungefär :)



Såhär ser min älskade väska ut, kan inte låta bli att titta på den.

Publicerat: 2011-07-28 @ 20:11:56


En sömnlös natt

Inatt har det inte blivit många timmars sömn.
Fick reda på ett tråkigt besked igår, men får hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Nu är jag på jobbet och har varit det sen kl 4 imorse eller om man ska säga inatt. Ska sluta jobba kl 18 ikväll så har en lång dag här ute på MMX framför mig.

Publicerat: 2011-07-27 @ 06:44:02


Städning pågår..

Nu har jag äntligen tvättat klart allt så det känns skönt,
har precis satt igång musiken så jag kommer i stämning för städningen. För det är så tråkigt och städa utan musik. Synd jag ska köra och hämta min kusin sen när hon slutar kl 17 för annars hade jag tagit ett glas vin. Men får väl komma igång med städningen så jag blir klar idag.

Är ju så skönt sen när man har hela lägenheten skinande ren och luktar ljuvligt.
Ska nog börja med baddrummet och hänga upp mina nya handdukar som är rosa och då menar jag rosa haha. Men det är fint med lite färg för då blir man glad :)


Publicerat: 2011-07-26 @ 13:11:32


Det är värsta träningspasset och tvätta..

Är sjukt varm efter allt springande upp och ner i trappan.
Har i alla fall hunnit med att tvätta 5 maskiner tvätt och fått torkat nästan allt. Är bara min uniform som ska ta så sjukt lång tid att torka. Men nu är den i alla fall ren och fin, så nu har man en hel del att välja mellan. Tur man har så många upplagor av allt.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta något och äta, men vet inte riktigt vad eftersom jag knappt har något i kylen. Så blir väl att man får köra inom affären och handla något ikväll. Är riktigt sugen på hemmagjorda hamburgare och något gott och dricka, så får väl se vad det blir till middag. Hade varit ganska så gott med hemmagjord potatisgratäng med typ kycklingfile eller fläskfile till. Får se vad jag hittar för gott i affären sen när jag ska bege mig till ikea och plantagen.

Vad gör ni själv denna underbara tisdag?

Publicerat: 2011-07-26 @ 11:49:54


Dags att leka hemmafru.. ;)

Godmorgon världen..

Nu är jag pigg och vaken, är till och med i full gång med och tvätta. Har jobbat så mycket den senaste tiden så tvättkorgen har nästan blivit överfull. Vilket känns lite sådär, men nu ska i alla fall allting tvättas. Har bokat den ena tvättstugan i 4 timmar så lär få undan en hel del då skulle jag tro..

Sen när jag tvättat klart ska jag faktiskt ta och storstäda min lägenhet, känns som här är väldigt skitigt. Men det är nog mest jag själv som ser det med tanke på alla svarta möbler. Men idag ska här bli skinande rent och det ska dofta ljuvligt. Ska även bädda rent i sängen, för det finns väl inget skönare än att krypa ner i den sen när man är nyduschad ikväll..

Men nu får jag väl ta och springa ner 5 våningar och se om första maskinerna är klara.
Hoppas ni får en underbar dag..
Publicerat: 2011-07-26 @ 09:38:47


Nu är jag äntligen tillbaka

Förlåt men jag har varit helt borta nästan från datorvärlden nu i en vecka.
Har nästan bara varit ute på jobbet, men man ska väl inte klaga över att man har ett jobb att gå till. Älskar ju arbetsupgifterna och mina arbetskollegor.
Ingen dag är den andra lik och där blir alltid en massa skratt på jobbet :)

Nu har jag precis betalat räkningar, funderar på att ta något och äta till frukost. Men vet dock inte vad jag ska göra. Har typ ingenting hemma eftersom jag jobbat dygnet runt de senaste dagarna, så får ta och handla mat när jag kör hem från jobbet idag.

Längtar dock till imorgon, då det är min första lediga dag på lääänge. Då ska jag verkligen njuta av ledigheten, funderar även på att ta mig en tur till IKEA, men det är inte roligt och gå där själv så ska se om jag får med mig någon rolig typ dit :)

Publicerat: 2011-07-25 @ 09:58:03


Dagarna bara springer iväg

Nu är det ännu en vecka in på juli månad, kan inte riktigt förstå var dagarna försvinner. Kan erkänna att jag just nu saknar ligga på stranden och bara njuta av livet.
Nu när man bor i Malmö blir det ju inte precis att man beger sig till stranden och steker innan och efter jobb som jag gjorde när jag bodde hemma hos mina föräldrar.

Men kan erkänna att jag älskar livet som Malmöbo, nära till alla afterwork, shoppingen, nattlivet och allt det där. Kan erkänna att mitt liv har ändrats en del sen jag flyttade till eget boende, men tror nog att det blir så tråkigt nog.

Publicerat: 2011-07-12 @ 11:31:42



RSS 2.0