En trevlig kväll med damerna ♥



Såhär blev min dukning igår.
Blev faktiskt riktigt nöjd med den och maten blev uppskattad :)

Hade i alla fall en trevlig kväll med damerna ♥
Det får vi ta och göra om tycker jag..

Publicerat: 2011-01-29 @ 17:04:11


Dags att lämna fågelboet, för eget boende.. ;)

Så nu är nästan allt packat,
kan verkligen inte förklara kännslan som jag har i kroppen. Det känns så jobbigt samtidigt väldigt roligt, vill inte ens veta vad mina föräldrar känner. Med tanke på att vi har en sån stark relation till varandra här hemma så tror jag det känns hårt för mina älskade föräldrar och sen inte nog med det så har dem ju bara mig.

Min mamma sa för ett tag sen att hon inte kommer till att gråta den dagen jag flyttar,
men just nu så börjar jag faktiskt tvivla på det. Tror där kommer komma ganska så många tårar ner från hennes kinder. Men jag kommer ju inte flytta mer än 40 mins bilfärd från dem.

Men nog om det =)
Nu har jag lagt ner alla skorna i en stor säck, orka inte ens räkna dem. Men lät faktiskt sådär 5 par skor vara eftersom jag känner att det inte är lönt jag tar dem med mig för jag vet om att jag aldrig kommer att använda dem.

Får väl ta och fortsätta med packningen, har ju allt smink, nagellack, parfym, smycken och sen alla hygienartiklar. Fast behöver ju inte ta allt idag, kan ju ta lite till helgen när jag lämnar sjöbo för Malmö.. ;)

Publicerat: 2011-01-27 @ 09:09:21


Ingen dag är den andra lik . . ;)

Nu har jag precis pratat i tele med min bästis.
Skulle ringa och se så hon var vaken, men det var hon redan så det var bra. Hoppas bara att hon inte somnar om nu, för då finns ju risken att hon missar bussen och det vill vi inte.

Idag är det full rulle, först ska vi till lägenheten och lämna vår packning, bära upp alla mina skor och sen ska vi bege oss till Net on Net och handla ny tv till mig och sen även inom affären och handla något som vi kan ha till middag ikväll. Sen där efter får vi se vad klockan är för 15.25 ska jag köra till jobbet för att vara "lärare" till en som ska rampa sin första norwegian.. Så får hoppas att det går bra nu med, annars är det kris.

Sen ska jag försöka få bästis att laga middagen ikväll,
så den är klar när jag kommer hem från jobbet vid kl 19.15. Visst det kanske är lite sent och äta då men vad gör man. Sen är det ju frågan om hon vill agera köksa ;)

Publicerat: 2011-01-27 @ 08:11:11


Vilka msn konversationer.. ;)

Fick precis en klockren kommentar av min älskade vän Thessy på msn.
(Du är som min mens, såå efterlängtad)

Hur ska man tolka det där? haha

Publicerat: 2011-01-26 @ 22:15:52


Träningen har blivit en del av min vardag . . ;)

Sådär nu är jag hemma efter ett hårt 90 minuters träningspass uppe i Olofslund.
- 30 min spinning
- 30 min pilates med boll
- 30 min boxning
Sen avslutade vi det hela med 5 min avslappning.

Så nu känner jag mig som en ny människa och känner mig riktigt frisk och peppad inför nästa träning. Dock blir det bara promenader nu fram tills på söndag då det är dags för fotbollscup..

  


Publicerat: 2011-01-26 @ 21:53:28


Ny design, hiss eller diss?

Sitter just nu och håller på att fixa min design..
Hittade denna blogg designen och tycke den kunde passa in, men texten och sådär ville jag ändra på. Men nu orkar jag inte fixa och trixa med den mer. Så får ta och fixa det imorgon isället.. ;)

Men nu ska jag ställa mig i köket och laga middag,
ikväll blir det en kycklinggryta med massa goda grönsaker i med råris därtill.. Smarrigt värre!

Publicerat: 2011-01-26 @ 15:36:57


Jag är inte gud , jag är inte perfekt, jag är en människa med känslor

Jag må vara känslig , men snackar skit bakom ryggen på mina vänner gör jag inte.. Jag må vara en trasig själ , men ett hjärta av guld har jag. Jag gråter lätt, bättre det än att vara kall. Jag vet att jag är en bra människa , men även en bra människa har många brister.. Jag är inte sjuk på något sätt som helst, men du är. Jag känner hopp, tvivel, känner mig krossad, kan skratta och gråta.. Är jag annorlunda för det?

Kärlek i överflöd är något lite mer människor borde ha.. Som min pappa lärde mig när jag var liten , snacka aldrig illa om den tredje personen när den inte är närvarande och ibland kan man inte hålla sig när det är något riktigt jävligt.. Men skulle aldrig få för mig att kalla min vän för hora, eller något dylikt.. Man har rätt att bli förbannad, jag är en känslig person .. Jag överreagerar, jag tycker synd om mig själv och jag gråter. Ja vafan? Bättre det än att inte ha några känslor..

Min familj och  mina vänner betyder allt för mig , verkligen allt. Dem människorna som inte gör sig förtjänta av det behöver jag inte. Jag har hellre en äkta vän än ingen alls.. Som kineserna säger "Är du vän med alla, har du inga riktiga vänner" sant, sant.. Jag är din vän om du är min vän, jag behandlar dig som du behandlar mig. Du känner inte mig, jag har fått ta emot så himla mycket skit genom mitt liv, men jag har blivit starkare av det .. Det kan jag stolt säga medans du spottar på mig och kallar mig svag..

Jag har alltid varit en bra människa och jag har så jävla mycket kärlek att ge, och falsk det är mil iväg från vad jag är. Jag satt och tänkte på det igår, jag skall aldrig låta en utomstående person krossa mig och jag ska göra det bästa utav situation även om det känns svårt ibland.. Och vissa dagar klarar man inte av att hålla ljuset uppe och vissa dagar är himmelska och underbara medans andra dagar är nattsvarta, låt mig då ha det så om jag väljer det.

Jag är inte en sämre människa för jag har en sårad själ , jag är inte en dålig person för det strömmar ner tårar för min kind, kan du inte torka dem låt dem då rinna.. Jag vet att mina tårar kommer att torka tids nog, jag kommer att vara med om mycket i mitt lilla liv. Jag är sjutton år, ibland när jag snackar om mitt liv är det som om jag levt 100 livstider. Men mycket har jag hunnat se, och jag vet att livet inte är värt att spilla på köpta nyen eller materialistiska vänner.. Jag har mitt eget liv i mina egna händer, jag kommer att forma det precis så som jag vill och det kommer ingen någonsin kunna stoppa mig ifrån..

Jag behöver kärlek och bekräftelse, kalla mig svag för att jag behöver det .. En sak du aldrig kommer att ta ifrån mig är att mitt liv är mitt och inte ditt. Jag behöver inte negativa vibbar runt mig, det har jag nog av själv.. Jag är en glad människa, men med ett så jävla känsligt inre, ta det lugnt med mig jag är gjort av glas.. Patetisk? Kan man kalla mig patetisk.. Hrrm, nu får jag ta mig en funderare NEJ det kan man verkligen inte, varje gång jag har fallet har jag kämpat mig upp och ställt mig på mina två feta ben och klarat av min morgondag hur svårt det än har kännts för mig..

Jag är inte gud, jag är inte perfekt, jag är en människa med känslor. Jag kommer aldrig att vara riktigt ensam och kall för jag vet att mina riktiga vänner och min familj alltid kommer att värma mitt inre.. Jag tvivlar och förlorar hoppet precis som du. Prata aldrig någonsin om dig som gud, tro inte att du är bättre än någon annan för det är du inte. Jag älskar min familj och mina vänner, så ALL min kärlek till er. Och du , vet du vad? DU lyckades inte knäcka mig.

Idag är inte en dag som jag skall ödsla min tid på att vara ledsen , idag så är jag glad =) och solen skiner inom mig.. Vissa dagar är mörkare än andra, men jag kommer att klara dem alla tills min klocka slutat att fungera, Ha en underbart underbar kväll , sanningen finns där ute det gäller bara att hitta den. (v

 

Publicerat: 2011-01-26 @ 13:03:57


Har köpt ny parfym.. ;)


Har köpt en ny parfym,
kan inte mer än att älska denna Gucci parfymen.
Den luktar inte för starkt och inte för blommigt, utan sådär lagom gott..

För er som känner mig vet om att jag har en svaghet för parfymer,
har nog sådär 10-15 st men använder dock inte alla.
Så man kanske borde ta och sortera nu när man flyttar.. ;)

Publicerat: 2011-01-26 @ 12:42:55


Nu jävlar är det svett och tårar som gäller!

Vaknade för en stund sen och nu sitter jag med datorn i knäet vid tvn.
Har precis betalat alla mina räkningar och har mer än halva lönen kvar och det känns riktigt underbart. Speciellt nu när jag ska köpa tv i veckan och sen flyttar jag till helgen.

Så tror nog att jag ska klara mig, annar gör det inget för har lite hull att ta av så det är lugnt.. Hoppas på att det ska bli lite lättare att gå ner i vikt nu när man bor själv och går in på ett schema där jag endast jobbar morgon, förmiddag och eftermiddag, inte en endaste kväll..
Man får i alla fall mer fritid och kan umgås med vänner, träna fotboll och även träna på friskis och svettis, samt ta ett par powerwalks i veckan.

För nu jävlar är det nog, nu ska jag bli smal och snygg tills vi åker till turkiet i maj.. ;)



Såhär ser jag i alla fall ut nu, som en levande köttbulle :/

Publicerat: 2011-01-26 @ 09:42:27


Ingen dag är den andra lik..

Sitter just nu på jobb med en stor kopp kaffe för att hålla mig vaken.
Känner att huvudet börjar bli ganska så tungt, men det beror nog på att jag har sovit dåligt inatt. Vaknade 3 gånger på 5 timmar..

Så antar att jag kommer att somna ganska så tidigt ikväll,
men sen är jag ledig fram till kl 16 på tors vilket känns riktigt underbart.

Imorgon blir det packa ner alla mina skor så jag kan ta med mig dem till lägenheten på tors. Sen ska jag även träna lite på kvällen hade jag tänkt mig. Sen på tors morgon kommer Thessyy med bussen vid 10 skulle jag tro och sen där efter ska vi bege oss till stan. För lite shopping, myskväll eller utgång det återstår att se.. Blir nog trevligt vilket som.
Publicerat: 2011-01-25 @ 14:33:38


Nu jävlar närmar det sig en inflyttning ;)

Nu är det ny vecka med nya möjligheter.
Är som sagt ledig idag och det är riktigt underbart, känner att jag behöver det. Har ju jobbat en hel del även denna månaden men är ju långt ifrån lika mycket som förra månaden.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, packa det sista av sakerna till lägenheten och sen ska jag bege mig dit och fixa med en massa. Får ju passa på när jag är ledig i veckan, för sen flyttar jag ju till helgen och då vill man ju att allting ska vara klart..

Tänkte faktiskt ta lite bilder idag så får se om jag orkar lägga in dem här senare ;)

Publicerat: 2011-01-24 @ 08:30:14


Rubriker är inte lätt

Sitter just nu på jobbet och här är ganska så lugnt.
Eftersom vårt nästa flyg inte går från 13.15, så då behöver vi inte gå upp från kl 11.15..

Så nu sitter jag och surfar runder på massa inredningssidor med hopp om att finna lite tips till lägenheten. Men det går väl lite si sådär om jag ska vara ärlig.
Fast skit i vilket för nästa helg flyttar jag till malmö och fy fan vad underbart det ska bli. En egen lägenhet, jobb och bil vad mer kan man önska sig?

Publicerat: 2011-01-23 @ 09:19:56


I behov av nya promenadskor.

REEBOK ET TREND II W WHITE  / LILAC
Är just nu inne på stadiums hemsida och letar efter nya promenadskor.
Dessa på bilden nedanför är just nu de som är mest lockade. Är det någon av er läsare som har reebok easytone?

För jag är nyfiken på om de är så bra som alla säger..
Publicerat: 2011-01-23 @ 06:14:06


Ingen dag är den andra lik . . ;)

Nu har man tvättat håret, ätit frukost.
Måste kännas skumt för många som läser detta inlägg eftersom klockan inte är så mycket. Men så är det när man har ett jobb med oregelbundna tider.

jobbar 4.30-10.30 idag, vilket är rätt så skönt med tanke på man är uppe långt innan tuppen. Sen när jag slutat ska jag köra till min bästa vän och umgås med henne i ett par timmar. Vi har planerat en lång promenad, så först antar jag att det blir det och sen massa skvaller därtill... Sånt gillas enormt mycket. ;)

Nu funderar jag faktiskt på att gå och ta på mig uniformen, sminka mig och sen sätta mig här en liten stund igen. Eftersom jag kände att jag gick upp lite för tidigt idag, men det är skönt när man är uppe i tid och har hela dagen framför sig. ;)


Publicerat: 2011-01-20 @ 03:17:23


I love my life

Nu är man hemma från jobbet,
har fått i mig lite lunch blev inte så värst avanserat eftersom jag ska äta middag om mindre än 2 timmar.

Ska snart ställa mig och spela lite nintendo wii i väntan på att klockan ska börja gå mot 16 så jag kan ställa mig i köket och laga lite middag.. Blir någon thairätt med kyckling, rödcurry och massa grönsaker, smarrigt värre.

Sen ikväll blir det fitnessboxning, kanske inte låter så värst jobbigt men det är de kan jag lova er..
Är helt slut i kroppen efter 1 timme och 30 min, men fy fan vilken underbar känsla man har i kroppen dagen efter. Kan säga att jag älskar att känna lite träningsvärk dagen efter, för då får man ett bevis på att man verkligen har gett allt och lite till..


Så här snygg är jag just nu.. ;)


Publicerat: 2011-01-19 @ 14:56:07


Dags att röra på fettet.. ;)

Jobbat sådär 5-13.30 idag, så är 2a dagen jag går upp kl 3.15 vilket känns i kroppen.
Tråkigt nog har jag två dagar till jag ska upp lika tidigt, men jag ska väl vara glad att jag har ett jobb till. Det är ju tur att jag trivs på jobbet ;)

När jag kom hem vid 14 så blev det lite lunch och där efter somnade jag i soffan till Eclipse. Men nu är jag pigg och lite smått rastlös, funderar faktiskt på att ta och spela lite wii sen ikväll.
Känner att jag behöver bränna lite kalorier eftersom jag unna mig en coca-cola på jobbet. Fy på mig, ska ju hålla mig till en dag och det är på helgen.

Publicerat: 2011-01-18 @ 16:26:45


Längtan är riktigt stor nu.. ;)

Just nu sitter jag och tittar på resor och drömmer mig tillbaka till värmen.
Sån tur är det inte allt för långt kvar innan man ligger på stranden och njuter av värmen och dricker en och annan god drink..

Ska ju som sagt åka till turkiet med mina älskade föräldrar och min bästa vän den 11-25 maj ;)
Känner att jag behöver komma från Sverige för lite miljöombyte, har ju som sagt varit en hel del med flytt, hel renovering i lägenheten och sen inte nog med det så har jag jobbat som en idiot..




Publicerat: 2011-01-17 @ 15:39:29


Förenkla ditt liv & få tid att leva..

Sådär nu är man hemma från jobbet igen,
känns som jag inte gör något mer än äter, sover och jobbar.

Känns riktigt skönt att bara jobba mellan 5.15-14, så man har hela eftermiddagen till att göra något på. Men eftersom jag känner mig halvt död och har en enorm mensvärk så ligger jag i soffan och njuter av ledigheten istället. Hade egentligen tänkt ut och gå en liten runda, men sen kom jag fram till att jag har träning tis, ons och tors så tar en vilodag idag istället. Kroppen behöver ju som sagt återhämta sig ;)

Publicerat: 2011-01-17 @ 15:29:34


Harlösa spelen idag då.. ;)

Nu är maten fixad och väskan är packad.
Ska bara ta på mig lite kläder och fixa lite här hemma innan det är dags att bege sig till Harlösa för att spela Harlösa spelen.. Så håll alla tummar och tår som ni bara kan.

För jag är riktigt taggad idag och tycker det ska bli riktigt skoj och spela cup idag..
Så nu ska jag mura igen målet och inte släppa in en boll ;)

Publicerat: 2011-01-15 @ 11:22:17


When you told the world you´re mine

Nu sitter man i soffan under filten och myser med datorn i knäet.
Vaknade vid sådär kl 6.30 imorse, men har ändå inte gjort något vettigt mer än tittat på tv och pratat lite med mina älskade föräldrar.

Mina älskade föräldrar är så sjukt underbara, de ska bege sig in till lägenheten nu tillsammans med farfar och måla köket och fixa lite. Fick ju klart det mesta igår, men nu är det bara ny tv som saknas och lite blommor sen är lägenheten klar och det känns så underbart.

Längtar tills den dagen då jag flyttar in där,
göra vad man vill, när man vill och hur man vill utan att någon klagar på att man inte får göra si eller så.

Publicerat: 2011-01-15 @ 09:16:01


Jobba, ikea och en tur till xxxlutz

Sådär nu är man på jobbet och har varit det i över en timme.
Känns sådär lagom skoj att gå upp kl 2.45 när klockan ringer och inte nog med det så vaknade jag kl 00.50. Så nu känner man sig rätt så mör i kroppen, så slår vad om att jag kommer somna tidigt ikväll.

Men först ska jag jobba 3.45-10.30, där efter ska jag ner till Höllviken och hämta min älskade kusin som ska följa med mig till ikea och handla det sista till lägenheten, samt även ta en sväng in om till xxxlutz och hämta min nya lampa till tvrummet ;)

Publicerat: 2011-01-14 @ 04:43:59


Så dåligt av mig.. :/

De som känner mig riktigt väl vet om att jag inte alls är nöjd med hur jag ser ut..
Vill ner sådär 20kg, men vet inte hur jag ska lyckas. Har inte vägt mig sen efter jul och då hade jag endast gått upp 1 kg. Så frågan är vad vågen står på nu..

Tråkigt nog är vågen sönder här hemma, så får ta och köpa mig en ny imorgon när jag ska till stan efter jobbet. Men jag hoppas såklart på att den visar lite minus för själv känns det som magen har blivit mindre men jag vet inte.. Kan ju iofs ta och använda måttbandet för att se om där har hänt något ;)

Sist jag mätte mig runt magen så visade det -8cm men det är ju ett par veckor sen.
och har varit dålig med träninge, så det är skönt nu att snön är på väg bort så man kan ut och promenera samtidigt som man kan köra lite träning hemma och på gymmet.. Ska försöka börja på fitness i malmö nu när jag flyttar men vet inte riktigt var. Så det återstår att se..

Publicerat: 2011-01-13 @ 12:08:47


Dags att leka hemmafru.. ;)

Sådär känner mig riktigt duktig idag,
gick ju upp vid sådär 9.30 vilket känndes riktigt underbart med tanke på att jag jobbat morrnar de senaste veckorna.

Har varit nere i byn och hämtat nya målvaktsbyxor som jag ska ha på harlösa spelen på lördag. Sen passade jag även på att handla lite när jag ändå var där nere. Ska snart ställa mig och göra kycklingsallad och bara ta det lugnt tills klockan blir 15.15 då jag ska bege mig mot jobbet ;)

Får inte glömma att jag ska packa ner en del av mina saker som jag har här hemma hos mamma och pappa, för ska ju sova i lägenheten ikväll eftersom jag slutar kl 19 och börjar igen kl 4.
Publicerat: 2011-01-13 @ 11:43:59


Det närmar sig med stormsteg.. ;)



Sådär nu är man snart klar med allt och det känns verkligen underbart =)
Nu är det bara lite småsaker som ska upp och jag ska även bege mig till ikea för att handla en stor ryamatta som jag ska ha under mitt älskade matrumsbord.
Sen får jag även se vad de annars har för smått och gott =)

Någon som har något tips på en snygg taklampa som jag kan ha över mitt matrumsbord i vardagsrummet? ;)
Publicerat: 2011-01-13 @ 09:44:35


Allt och ingenting.. ;)

Skulle ju som sagt se på film igår, men det slutade med att jag somnade i soffan och vaknade kl 23..
Sen tätt där efter bestämde jag mig för att bege mig upp på mitt rum och krypa ner i min älskade säng, är ju inte allt för många nätter kvar i mitt "flickrum" eller vad man nu ska kalla det..

Nu är man i alla fall på jobbet, ska jobba 6-13.30..
Tycker att klockan kan gå snabbt så jag kan få köra till lägenheten och fixa :)

Publicerat: 2011-01-08 @ 06:19:23


åh, längtan är enorm..

Sådär nu är man mätt och belåten,
blev en varm pastasallad, riktigt gott blev det så får se om jag lägger ut receptet =)

Nu sitter jag i soffan och tittar på film,
är helt ensam hemma vilket känns väldigt underbart, för man kan göra exakt vad man vill..
Dock blir det en lugn kväll för min del, ska ju upp tidigt imorgon för att jobba mellan 6-13.30, sen ska jag bege mig in till lägenheten och montera ihop mina möbler och sätta dem på plats..

Fy fan vad jag längtar nu,
så det känns riktigt underbart att allting snart är färdigt så jag kan flytta in =)
Publicerat: 2011-01-07 @ 19:24:15


Jag verkligen älskar mitt liv nu.. ;)

Sådär nu är man åter på MMX för att jobba i ett x antal timmar.
Det är faktiskt rätt så skönt och sluta kl 13, för man har hela eftermiddagen till att hitta på något. Vet inte riktigt vad jag ska göra bara, funderar på att handla förköp till onsdagens äventyr och sen även passa på och köpa något gott och dricka på systembolaget ;)

Även om det kommer bli en lung kväll för mig på ons, eftersom jag ska till Malmö och fixa i lägenheten på torsdag. Och tror inte det är så bra och vara bakfull när man håller på att renovera, eller vad tror ni?
Publicerat: 2011-01-04 @ 06:14:15


Lyckligare än lyckligast.. ;)


Här är en bild på fondtapeten jag ska ha i vardagsrummet!
Bilden är tagen i röran innan idag, men fy fan vad jag är nöjd. Vill bara få upp alla möblerna på plats = )

Sen handlade vi golv också idag, som kommer att vara i valnöt. Inte allt för mörkt samtidigt som de inte är allt för ljust heller.

Publicerat: 2011-01-03 @ 17:43:59


Trodde verkligen jag skulle dö

Trodde jag skulle dö igår!
När jag kom ut till bilen igår efter jag slutat jobba så fungerade inte min iphone 4..
Skärmen var helt svart, och reagerade inte alls. Men det roliga var att jag kollat på den 2 min innan och då fungerade den perfekt..

Så kan ju säga att jag hade sådär lagom panik igårkväll innan jag fick den till att fungera. Lät den bara sitta kopplad med usb sladden till datorn i sådär 2 timmar och efter det fungerade den perfekt! Peppar peppar.. För man ska väl inte säga för mycket, för då slutar väl den att fungera..
Publicerat: 2011-01-03 @ 17:40:06



RSS 2.0