Äntligen har jag vågat bestämma mig.

Nu har jag äntligen vågat boka tid till frisören, så idag är det bestämt att håret åker av.
Det ska bli spännande, men just nu hoppas jag bara på att det blir så snyggt som jag hade tänkt mig. Fast sist jag hade page så passade jag i det riktigt bra.
Men nu ska jag ställa mig i köket och laga lite lunch, sen ska jag ta tag i städningen. För jag har ju inte börjat med den än. Nu är det nog med att springa runder och lata sig. Dags för ordning och reda.. :)
Hoppas ni får en underbar lill-lördag, för det ska minsann jag ha..

image description

Publicerat: 2011-12-21 @ 12:57:12


Är trött på att vara ledig..

Godmorgon världen.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är sugen på att klipppa av håret. Så får se om jag ringer och bokar tid idag eller inte. Annars vet jag inte riktigt vad som händer.
Borde köra och handla lite, för har ju inte varit hemma sen i fredags så det behövs lite mat. Känner just nu att jag är trött på att vara ledig, för man har ju inget och göra om dagarna. Börjar bli tråkigt och bara göra ingenting..
Publicerat: 2011-12-21 @ 09:29:18


Borta bra men hemma bäst

Sådär nu är man hemma i sin älskade lägenhet igen,
har varit skönt och mysigt hemma hos mina älskade föräldrar. Men nu kännde jag att det var dags att åka hem till mitt eget palats.
Har ju som sagt en hel del att packa upp eftersom jag var i ullared i lördags med mamma och sen är det ju alla kläderna som jag har haft med mig till mina föräldrar. Sen funderar jag på att städa i lägenheten, känns som här blir dammigt på nolltid vilket är ganska så tråkigt. Vill ju ha det rent och snyggt hos mig.. Så får väl ta fram trasan och börja damma över här hemma, men det är tur att det luktar så gott när man väl har städat och gjort fint här hemma.
Sen ikväll ska jag förmodligen ta och pyssla, kanske göra pepparkakshus om vi orkar det. Annars får vi se vad vi hinner med ikväll. Vad ska ni själv göra denna underbara tisdag?
Publicerat: 2011-12-20 @ 14:42:22


Legally Blonde - The Musical

Nu har jag precis fått i mig lite frukost,
funderar på om jag ska gå och lägga mig en stund men är så rädd jag blir så slö sen. Men kan erkänna att eftersom jag såg Legally Blonde - the musical igår och somnade inte från kl 23.30 och gå upp kl 2 var inte det smartaste men det skiter jag verkligen i för vilken underbar musikal.
Skulle ju som sagt bara jobba 3-8.45 idag så det var inte världens längsta pass.

Vad händer för er denna underbara lördag? :)
Publicerat: 2011-12-10 @ 09:48:39


Det är bara att bita i det sura äpplet.

Har varit lite off från bloggen, men har haft så mycket annat och göra.
Nu har jag två lediga dagar och då lyckas jag dra på mig en förkylning som heter duga. Ska dock inte klaga för kommer inte ihåg när jag var sjuk sist. Så det är väl bara att bita i det sura äpplet.

Nu ligger jag i soffan hos mina föräldrar, funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Ska ju träffa en tjejkompis sen som jag inte har träffat sen jag flyttade till Malmö vilket är en skandal. Men de är inte alltid så lätt och hinna med allt i livet. Man vill göra så enormt mycket men man får inte tiden att gå runt.

Publicerat: 2011-12-07 @ 10:15:38RSS 2.0