Nu är jag äntligen tillbaka..

Idag råkade jag komma in på min blogg och tittade runder och då kände jag suget av att börja skriva igen.
 
I somras utbildade jag mig på jobbet, så nu mer räknar jag vikt och balans på flygplanen. 
Visst låter det ganska avanserat men de är inte så farligt som man skulle kunna tro det är.
Har även varit på kurs i två veckor i sthlm, eftersom vi ska ha nytt data system på jobbet.
 
För snart två månader sen bestämde jag mig för att ta tag i min vikt och allt det där. 
Så började träna så smått och ändrade om kosten och började dricka vemma bode burn. Men denna stora ändring har jag gått ner 9kg sedan den 2 Sept om jag ska vara riktigt ärlig och jag kan inte mer än att gratulera mig själv för jag är så nöjd trodde aldrig jag skulle lyckas. 
Visst de är ganska så fel och tänka så men nu har mitt tänkande ändrats och jag har inte mått så bra som jag gör nu på väldigt länge. Träningen är en del av min vardag, den gör så jag orkar med mycket mer på dagarna och inte sitter och somnar i soffan när jag kommer hem från jobbet. 
 
Har även en resa till Thailand som väntar mig om 76 dagar exakt, min längtan är enorm kan jag säga dig.
Kommer att flyga från Kastrup (danmark) till Bangkok (thailand) sen ska jag och min arbetskollega bege oss ut till Ko Chang och vara där 6 nätter, sen vidare till Koh Samet i 6 nätter och sedan avslutar vi resan med 3 nätter i Bangkok för lite shopping och sevärdigheter. Tror inte den resan kommer bli annat än underbar. 
 
Men nu ska jag göra mig iordning för att bege mig till blomsteraffären och sedan köra hem till en kompis och umgås lite med henne ikväll, de vart ju så länge sen vi sågs nu när hon har skaffat kille, jag jobbar kvällar mesta dels av veckan. 
 
 
 
 
 
 
Publicerat: 2012-10-24 @ 18:02:10



RSS 2.0