Är så trött på allt nu...

Just nu känns det som jag inte gör mer än att jobbar och sover!
Allt är så sjukt segt, är så trött på en del saker så jag kan gå under. Men får försöka hålla minen uppe för nu är det inte så lång tid kvar.

Har egentligen inte tid och sitta här heller,
ska köra till jobbet om 40 min och här sitter jag i nattlinnet. Så får väl bege mig in i duschen och sen göra mig snygg inför jobbet ;)

Publicerat: 2011-06-28 @ 09:38:54


Mitt liv är underbart!

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och väntar på att klockan ska ticka på.
För klockan 10.20 ska jag vara i ystad och besiktiga bilen. Vill det dock inte själv, lite smått mesigt jag vet. Men det går säkert bra.

Tänkte passa på att bege mig inom på elgiganten och handla en elgrill som jag kan ha ute på balkongen. Visst det är inte ritkigt samma sak, men det är bättre än ingenting :)
Är så glad att jag har fått så snyggt där hemma, dock är det balkongen kvar. Tänkte lägga trä trallor och sen köpa nya möbler där ute nu i sommar. Då kanske jag kan bjuda på en före och efter bild!

Publicerat: 2011-06-15 @ 08:31:27


Jag tror att jag dör..

Fy fan vad det är äckligt kvavt ute.
Så fort man rör sig känner man hur svettig man blir. Kan det inte åska lite till så det försvinner?

Nu har jag i alla fall fått i mig lunch,
ska snart bege mig in i duschen och där efter göra mig snygg inför jobbet :) Skönt att man jobbar kort pass idag, jobbar bara mellan 14.30-19.30 ;) Sen blir det kanske lilla torg, har inte riktigt bestämt mig annars blir det lugnt för ska köra hem till Sjöbo imorgon!

Publicerat: 2011-06-07 @ 13:15:59RSS 2.0