Känner lyckoruset genom hela kroppen . . ;)

Ställde mig på vågen imorse och ser att jag har bara 1 kg kvar att gå ner innan jag är nere i mitt delmål.
Hade ju satt upp att jag skulle gå ner 15 kg till vi åkte till Kreta och det har jag lyckas med.

Fy fan vad jag är glad och stolt över mig själv.
Trodde aldrig att jag skulle klara av det, men nu har jag funnit viljan inom mig så nu jävlar ska jag ner lite till. Nu är det ju dags att sätta sig och spåna på vad nästa delmål ska vara och sen naturligtvis så måste jag ju sätta upp ett MÅL..

Har dock ingen aning om vad nästa delmål ska vara, men ska nog komma på något bra i alla fall. Har ju 2 resor till framför mig. Först Turkiet i två veckor i maj och sen Thailand 2 veckor i jan 2012 ;)
Så kanske ska ha mitt slutliga mål om drygt 8-9 mån, hm!! (Måste komma på något bra)

Publicerat: 2010-08-30 @ 08:53:21


Malmö med min älskade vän

Igår hade jag en heldag på jobbet, eftersom jag jobbade både 3.45-6.45 och sen 12-21.30.
Egentligen var det min fridag så har tjänat en hel del på att ha delad tur, både körersättning och sen fridagstillägg. Men pengar är ju aldrig fel =) 

Sitter just nu och väntar på att min älskade vän thessyy ska vakna, så vi kan bege oss mot Malmö. För lite shopping och sådär. Ska betala frukostbuffén till Kreta, växla pengar till mig, mormor och gamelmormor. Man måste ju passa på när euron är så låg som den är nu :)
Fast har ingen aning om hur mycket jag själv ska växla, runt 4000 är jag inne på. Kan ju alltid ta ut pengar på mitt kort också om det nu inte räcker.

Publicerat: 2010-08-30 @ 08:46:31


Jobbar, sover och tränar är min vardag . . ;)

Vilket jävla helvete jag hade igårkväll när jag skulle försöka somna.
Tog mig drygt en timme innan jag kunde somna och inte nog med det så vaknade jag kl 2 helt klarvaken och kunde inte somna om. Så låg och stirrade på klockan i drygt 1 timme innan jag bestämde mig att gå upp och göra mig iordning för jobbet.

Nu jobbar jag 4.30-8.30, 14.30-22 och imorgon kör vi 5-17 så jag vet vad jag har framför mig. Tacka gud att jag är ledig på lördag. Fast då är det match som gäller så nu jävlar ska jag tagga och göra allt för att vi ska vinna.
Publicerat: 2010-08-26 @ 05:19:00


Träning och ömma vader . .

Har precis kommit hem efter fotbollsträningen, gick väl sisådär från min sida.
Mina vader vill inte som jag vill och en lagkamrat sa till mig att inte ha högklackade skor på jobbet. Pågrund av att jag går och spänner mig hela tiden annars.

Nu har jag i alla fall gjort en inbackad fläta i mitt hår, tänkte köra på lockigt hår imorgon.
Så nu ska jag läsa lite bloggar innnan jag beger mig ner i sängen. Ska ju upp ganska så tidigt imorgon bitti eftersomm jag börjar kl 4.30 tråkigt nog. Vet inte om jag ska bege mig till Malmö eller om jag ska köra hem, det är de som är det stora problemet. Aja får sova på saken.

Sov gott snyggingar :)
Publicerat: 2010-08-25 @ 22:00:13


Inget dåligt väder, bara dåliga kläder . . ;)

Har precis varit i Ystad och lämnat mamma och pappas bil som skulle in på service.
Nu har jag precis satt in havregrynsgröten i mikroungnen.

Så nu blir det frukost, packa träningsväskan och sen göra lite magövningar här hemma. Behöver döda mitt fett på mage. Ska ju kämpa bort allt och är på god väg med tanke på att det redan känns och syns.
Där efter tror jag det blir lugnt tills det är dags och göra sig iordning för att jobba 12-18 och träna 19.30-21 i Askeröd, så hoppas att det inte regnar ikväll för det är inget vidare att träna fotboll utomhus då. Aja man ska inte klaga motion är ju aldrig fel och som sagt det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.


Publicerat: 2010-08-25 @ 09:17:41


Hatar väderomslag . .

Nu har jag precis ätit middag, diskat undan och sådär.
Tänkte sätta mig här vid datorn ett tag och bara ta det lugnt en stund. För sen ska jag hjälpa pappa och tvätta bilen och fundera ut hur mycket pengar jag ska växla. Är fundersam på mellan 4500-5000 på en vecka, visst det kanske låter mycket men jag tycker ändå det är bättre att ha för mycket än för lite.

Fast nu är jag redan less på datorn under tiden jag skrivit detta inlägg. Har ingen ro i kroppen, klarar inte av att gå hemma och göra ingenting. Men ändå så kommer jag inte på något och göra, vill ut och springa men mina ben/knä värker så får vila mig till träningen imorgon.
Publicerat: 2010-08-24 @ 18:03:54


Uttråkad till tusen . .

Sådär nu är man hemma efter en runda på stan med mormor.
Handla nya underkläder, turkost och fint vilket jag tror kan bli riktigt snyggt med lite färg på kroppen. Och en tröja som var babyrosa och spets på armarna.

Tror jag tar och lägger upp bilder på de imorgon istället.
För nu känner jag inte riktigt för det plus att batteriet på min digitalkamera är slut :/

Nu ligger jag i soffan och tittar på biggest looser och har tråkigt. Hatar att inte ha något och göra. Klarar inte av att vara hemma och göra ingenting. Någon som har tips på vad jag kan hitta på med? =)

Publicerat: 2010-08-24 @ 14:07:01


Shopping i Malmö med mormor . . ;)

Har precis överfört lite pengar till mitt vanliga konto.
Ska ju in till stan med mormor och shoppa så då vet man ju aldrig vad man hittar. Inte för jag ska handla något sådär specifikt. Har ju kläder och skor så det räcker och blir över här hemma. Men man kanske hittar något annat kul nu när man snart åker utomlands. Vet dock inte vad det skulle vara.

Men nu får jag ta och äta frukost och sen göra mig iordning med tanke på att mormor kan vara här närsom. Dock har vi inte så brottom för affärorna de öppnar inte från kl 10 ändå så ;)

Ha en underbar tisdag sötnosar :)
Pussokram
Publicerat: 2010-08-24 @ 08:27:10


Bombaderas av sex i tidningar, på tv och internet

Sitter och tittar på en sex dokomentär på tv 3.
Tycker det är helt sjukt att killar i 7-8 års åldern kollar på porrfilmer och även tittar i porrtidningar. Eller är det bara jag som tycker det?

Jag själv kan ju erkänna att jag var 14 år och 6 mån när jag blev av med min oskuld. Vilket känns enormt tidigt och ibland ångrar jag mig riktigt mycket att just det var han det där svinet som tog den. Med tanke på att man oftast kommer ihåg den dagen..
Eller är det också bara jag som kommer ihåg den dagen så väl? hmm

Publicerat: 2010-08-23 @ 22:11:44


Ibland undrar jag hur mycket jag klarar av. . ;)

Har precis fått i mig en bit mat, blev det underbart goda pajen jag gjorde igår.
Funderar faktiskt på att lägga ut receptet här på min blogg. Får ta och göra det en annan dag. För nu är tiden knapp.
Ska bege mig till jobbet om 35 min och innan det ska jag ha gjort mig iordning och packat väskan inför träningen.

Så har fullt upp även idag kan man säga, tyvärr hinner jag inte ens äta middag innan jag ska och träna eftersom jag kör direkt från jobbet dit. Får se om jag hinner handla mig något på jobbet, hoppas på en smarrig sallad eller något sådant uppe i personal matsalen.

Publicerat: 2010-08-23 @ 12:48:09


Syskonkärlek . . ;)

Nu pallar jag inte vara uppe längre.
Så tänkte krypa ner i min äslakde säng och läsa lite på min bok: syskonkärlek

Vissa delar i den kan vara lite äckliga men annars är boken faktiskt bra.




Syskonkärlek

av Katarina von Bredow

Handling: Amanda älskar sin bror Ludvig och med tiden upptäcker hon att han känner detsamma för henne. De dras till varandra allt mer och till slut kan de inte stå emot länge längre utan inleder ett förhållande. En bok om kärlek och lust, men också en fråga om vad som är rätt och fel. Vem bestämmer över andras lycka?

Publicerat: 2010-08-22 @ 23:26:55


Rubriker är inte lätt . . ;)

Kan inte mer än säga att denna dagen varit en mardröm.
Har man inte hör de ropat ens namn på radion så har de kallat och behövt hjälp. Så är glad att denna arbetsdagen är över och inga förseningar.
Började ju som sagt kl 12 och för er som vill veta hade jag min första pause kl 18, då jag kunde sätta mig ner 15 min och äta. Sen var det dags att jobba som en dåre igen.. 
 
Skönt att man är "ledig" imorgon, har ett arbetspass på 4 timmar. Ångrar mig lite att jag tackade ja till den. Men vad gör man inte för sina kollegor som behöver åka upp till Uppsala och fixa inför skolan.

Men på tisdag är jag helt ledig och det är riktigt underbart kan jag berätta. Ska in till Malmö och göra lite ärende med min älskade mormor. Hon ska handla lite inför kreta resan och jag ska köra för hon hatar att köra i den stan.
Publicerat: 2010-08-22 @ 22:31:27


Är nog lite pengakåt . .

Nu håller jag på att fixa lite mat och ha med sig på jobbet, blir spenat och parmesan paj och lite råkost sallad till. Låter kanske inte så gott men det smakar riktigt ljuvligt kan jag lova er :)

Vet dock inte riktigt vad jag ska äta nu innan jag beger mig till jobbet eftersom jag inte hinner äta lunch på jobbet idag. Kanske får ta en bit av pajen till lunch också, men det återstår att se =)
För nu ska jag bege mig in i badrummet och göra mig snygg för att jobba en heldag, skönt man har kort dag imorgon och sen är man ledig på tisdag.
Kan vara värd lite ledighet, sen ska jag jobba som en dåre tills vi åker till Kreta. Visst det är kanske tråkigt i längden. Men kan ju umgås med mina älskade vänner hela hösten och vintern då jag inte kommer jobba så mycket som jag gjort nu i sommar.
Sen är jag nog lite pengakåt, för jag vill aldrig tacka nej till att arbeta. Tycker man förlorar för mycket på att gå hemma och slå dank, plus att jag blir galen om jag är ledig mer än 2 dagar i rad.
Publicerat: 2010-08-22 @ 10:33:23


Ingen dag är den andra lik . . ;)

Sådär nu har man ätit upp sin frukost långt om länge.
Nu är jag mätt så det står mig ur öronen, förstår inte hur man ska äta så mycket som man gör. Men om jag ska vara ärlig så har man inget sug efter godis och sötsaker. Har ju gått med i viktklubb nu för att bli av med de 10kg + de 3 kg jag ska försöka gå ner till vi ska till Kreta.
Med tanke på att vi åker snart så kommer jag nog inte klara det, men ska inte ge upp ändå utan fortsätta kämpa med att äta rätt och sen röra på mig.

Men nu ska jag bege mig till affären och handla något jag kan ha med på jobbet.
Måste ju ha något med och äta på jobbet annars kommer jag gå under, vilket jag tror jag kommer göra med så mycket vi kommer sprigna runder. Men motion är aldrig fel =)
Publicerat: 2010-08-22 @ 09:55:56


Dejting på gång . . ;)

Nej nu tänker jag faktiskt bädda ner mig i min älskade säng.

Jag behöver all sömn jag kan få, med tanke på att jag kommer få jobba röven av mig. Har ca 8 flyg om inte mer på de 9.5 timmarna jag jobbar imorgon. Så tror inte jag kommer få chans att skriva något här.

Men ni får sova så gott =)

Publicerat: 2010-08-22 @ 00:50:22


Ny bloggdesign

Som ni ser så har jag ändrat design på min blogg.
Blev trött på den andra och tyckte att denna var mer en perfekt design eftersom jag älskar shoppa.

Men får ta och fin justera imorgon, som stilen på texten och storleken på texten.

Publicerat: 2010-08-22 @ 00:40:37


Shopping är min drog . . ;)

Sisters Point Bi Light Grey

Klickade precis hem den här underbara klänningen på bubbelroom.se,
tror den kan bli riktigt snygg till ett par high heels och en svart snygg kavaj till.
Eller vad tror ni?
Publicerat: 2010-08-22 @ 00:04:01


Jag längtar enormt mycket

Sådär har precis beställt taxefree till resan.
Snacka om att jag längtar riktigt mycket nu och det är bara 19 dagar kvar tills vi sitter på planet till Kreta.

Ska bli så underbart och komma bort, få lite färg på kroppen och bara njuta av tillvaron med min älskade mamma, mormor och gamelmormor. Hoppas på fint väder hela veckan i alla fall.

Kolla vädert där nere nu och det ligger redan på 29 + och strålande sol. Vilket är mycket bättre än detta skit väder vi har här hemma i sverige ;)
Publicerat: 2010-08-21 @ 09:38:22


Stress är en del av min vardag

Nu har jag precis kommit hem från träningen och tryckt i mig en knäckemacka med ost. Är inte ens trött så är inte så lönt jag kryper ner i sängen än. Men borde egentligen sova med tanke på jag ska köra till jobbet kl 4.30 imorgon bitti.

Efter jobb ska jag bege mig in till Malmö och handla ett knäskydd till mitt knä, där efter blir det hem och ta det lugnt kanske vila en stund innan det är dags att tagga inför kvällens match hemma i Vollsjö mot Spjutstorp. Nu jävlar är det 3 poäng som gäller och jag ska hålla 0.an.

Med tanke på hur mycket jag jobbar så förstår jag inte att jag hinner med så mycket som jag gör vid sidan av. Denna månaden kommer det nog bara bli drygt 160 timmar men det är ju alltid något om man säger så och det bästa av allt är ju alla ob-tilläggen vi har. Utan de hade lönen varit skit rent ut sagt.


Publicerat: 2010-08-18 @ 22:20:04


ingen dag är den andra lik ..

Igårkväll jobbade jag till kl 22,30.
Sen blev det hem och sova för jag var så jävla trött och nu är jag uppe med tuppen. Sitter här med en tallrik fil och sen med en macka.

Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills dess att det är dags att bege sig mot Malmö airport för att jobba 12-18. Sen efter jobb är det snabba bud som gäller, eftersom jag är hemma kl 18.40 och 18.50 har vi samling på bilbengtsson för att sen bege oss till Askeröd för att träna.

Så ikväll antar jag att jag kommer vara sådär lagom trött och kunna somna direkt jag lägger huvudet på kudden. Med tanke på att jag har ett övertidspass imorgon bitti kl 5 ;)

Publicerat: 2010-08-18 @ 08:05:31


Sola, bada och paraplydrinkar ;)

Jag är så enormt trött på detta skitväder som befinner sig över sverige just nu.
Det är bara regn, regn och åter regn som vräker ner. Har kommit över 60mm inatt här nere i skåne.
Vilket jag tycker är enormt mycket för att vara i mitten av augusti.

Jag är så enormt glad att jag ska åka till Kreta om 24 dagar, för behöver sol, värme och bara njuta av det ett tag. Dock blir det inget party party eftersom jag åker med min mamma, mormor och gamelmormor.
Jag ska ligga på stranden och steka dag ut och dag in vill jag lova er =) För färg ska jag ha på min kropp när jag kommer hem så är det bara.
Jag hatar att vara blek för man känner sig så nere och allt, men tror det är mest en mental grej. Längtar även tills de släpper resorna för sommaren 2011. För då ska jag, mamma, pappa och min bästa vän till Turkiet i 1 eller två veckor i maj. Så då kommer jag och min älskade vän att leva loppan som aldrig förr =)

Publicerat: 2010-08-17 @ 12:50:17


Träningen har blivit min vardag . . ;)

Har precis krypit ner i sängen under mitt älskade täcke.
Passade även på att tända lite värmeljus och sådär på rummet. Ha det lite mysigt innan man somnar, är ju nästan aldrig på mitt rum längre. Blir väl så när man kommer upp i åren och nästan jobbar alltid.

Har nästan precis tränat i alla fall och snacka om att jag svettades som jag vet inte vad.
Värsta kranen som rann av en, eller som någon hade slängt en spann vatten över en. Men skönt samtidigt för då känner man att man har presterat något på träningen i alla fall.

Lite löpning i uppvärmning, sen var det en jäävla masa skottövningar resten av tiden som var kvar. Är faktiskt förvånad över min egen vänsterfot. Snacka om att jag kan skruva den som aldrig förr, nu är det bara en jäkla kraft jag ska få upp sen kan min vänster bli riktigt vass.

Publicerat: 2010-08-16 @ 23:08:20


Ny vecka och nya utmaningar .. ;)

Nu är det ny vecka igen.
Förstår verkligen inte var dagarna och veckorna försvinner.
Kollar man ut så känns det som om det är höst, löven är brun/röda och trillar av träden. Hur tråkigt är inte det på en skala 1-10?

Nu sitter jag och äter frukost och tittar på sommar med göran. Vilken sjuk film om jag ska vara ärlig.
Hur fan kan man vara så korkad som han är?

Publicerat: 2010-08-16 @ 09:08:58


Det är inte lätt i alla lägen.. ;)

Klockan är strax 23.20 vilket betyder att jag skulle ha sovit för länge sen.
Men det är inte alltid så lätt att somna på bestämd tid. Ska ju upp kl 2.20 vilket är mindre kul.
Skönt att jag kör på delad tur imorgon så jag kan ta 5 minuter på den lilla visaren.
Börjar 3.45-6.45 som då är övertid sen börjar jag mitt ordinarie pass kl 11-16 är mer skönt en lördag istället för att jobba 11-22.30 som jag gjort alla andra veckor i sommar.

Nej får väl stänga ner datorn, drömma mig bort och hoppas på att jag somnar.
Men ni får sova så gott när det är er dags att krypa ner i sängen =)

Publicerat: 2010-08-13 @ 23:20:37


I helvete heller

Jag tyckte jag var försiktig...
Jag tyckte jag tydlig...
Jag tyckte jag tog det säkra före det osäkra...

... men det är bara att inse att jag var inte tillräckligt av allt det ovan.

Behöver jag säga att det gör förbannat ont, fan vad det gör ont. Känner mig som en jävla kasperdocka som man kan kasta hit och dit, behandla hur man vill, leka med, gå vidare, bete sig hur man vill... i helvete heller.

Publicerat: 2010-08-13 @ 09:55:49


Viktminskning

Igår fick jag jobba över 1 timme pågrund av dåligt väder. Kaptenen på sista flyget ville inte lyfta från åskan hade gått över. Men eftersom jag bara hjälpte till med boarding så fick jag gå när alla var ombord, tyvärr så stod planet vid gaten när jag gick kl 23.

Nu har jag nästan precis vaknat, ska snart träna lite.
Måste göra allt för att få bort de där lilla på magen som jag inte vill ha längre. Ska försöka gå ner så mycket jag kan tills vi ska åka till Kreta. Och sen så blir det hårda tag igen efter en vecka utomlands ;D

-3kg har jag gått ner sen jag började igen. Totalt tror jag att det är 12 kg jag har gått ner.
Mitt nya liv har börjat 10 kg ska bort. Smal ska jag bli.

Jag ska sluta sätta käppar i hjulet för vart jag vill komma.

Från och med nu så är min vikt prioritering no 1 i mitt liv. Ingenting är viktigare. Jag ska bli SMAL. Det är först därifrån jag kan jobba för att försöka bli lycklig.

Jag måste sluta tänka i känslor och i stället följa mitt förnuft. Osunda impulser hjälper inte mig. De saboterar bara min kropp istället. Tänk hur mycket fett och kalorier en kaka , pizza innehåller tillexempel. Tänk på att de kalorierna vill inte kroppen ha!

Nu ska ja lyckas verkligen, man kan bara man vill sägs det ! Det gäller bara att motstå alla frestelser här i livet så kommer de gå som på räls :)

Publicerat: 2010-08-13 @ 09:52:41


Det ska göra ont att leva. .

Det sägs att tiden läker alla sår. Men egentligen är det väl så att man lär sig att leva med såren. Ärren finns alltid kvar. Jag har levt ett liv på andras försväntningar. Det gällde att leva upp till en roll eftersom jag inte var trygg i mig själv. Jag är så less på detta så jag håller på att kräkas.

Jag kommer ihåg en period för några år sedan
när man var mindre och inte hade så stora förväntningar på sig själv. Jag försökte leva upp till nåt ideal. Jag skulle uppleva så mkt som möjligt på kort tid, kunde aldrig sitta still, ville alltid bort.  Jag var allt och inget. Det var min roll, en roll jag aldrig trivdes med kan jag se såhär i efterhand. NU har jag slängt alla roller överbord o försöker navigera på ett stormigt hav. Det är skrämmande, men samtidigt något helt nytt. Livet utanför murarna har börjat från och med nu!

Jag tänker inte spela mer.
Jag tänker vara huvudrollen i mitt eget liv hädanefter. Jag är stolt över mig själv för dessa insikter och att jag vågar ta tag i de. Att jag vågar se att mitt liv varit ganska tomt, utan varken upp eller nergång. Jag vågar vara i underläge, jag vågar vara svag o det är en enorm styrka.

Det ska göra ont att leva
, men det ska vara gott också...

Publicerat: 2010-08-12 @ 09:48:02


Jag kommer bli rik

Idag är det en ny dag och jag är uppe med tuppen :)
Ska köra och lämna min bil på service och sen blir det att sätta på sig inlines och åka hem, sen när bilen är klar får jag åka tillbaka. Så där kommer jag få min motion idag, vilket kanske inte är så mycket men det är alltid något om man säger så.

Sen ska jag ju jobba mellan 14.30-22.30, vi är även en man kort idag på jobbet så lär väl få springa som dårar. Men det är skönt för då går tiden snabbt. Igår så fick jag till och med ännu fler övertispass. Så nu har jag 15 övertidspass i augusti vilket inte alls känns så illa. Kommer bli riktigt fina pengar i september. Är ju löning bara en vecka efter vi kommer hem från Chania :)

Publicerat: 2010-08-12 @ 08:25:40


Skönt att börja dagen med träning

Sådär nu har jag varit ute på en joggingtur,
det blev inte alls en lång runda för min kondition är inte alls bra. Ska börja springa den rundan 2 gånger i veckan tills jag fått upp kondiotionen lite. Sen ska jag utöka min runda allt eftersom jag orkar mer.

Nu blir det frukost och sen får jag göra mig iordning för att bege mig till jobbet.
Är ju dags att jobba idag 11.30-21.30 ;)
Publicerat: 2010-08-11 @ 09:10:59


Ny start på livet

Har bestämt mig för att börja om från början.

Med nästan allt, träningen har jag redan tagit tag i så nu är det bara allt annat runt omkring mig. Som att sträva efter ett fast jobb och slippa jobba timmar.
Flytta till egen lägenhet och bygga upp ett eget liv.

Har i alla fall satt upp min målvikt jag ska väga, nu är det bara alla delmål och allt de där runt omkring jag ska komma fram till. Vet inte riktigt om jag ska ha kortsiktiga delmål på ca 5 kg eller om jag ska sätta upp halva vikten jag ska ner. Tror det blir bättre med kortisktiga delmål.

Publicerat: 2010-08-10 @ 22:12:48


Ny start på livet

Har bestämt mig för att börja om från början.

Med nästan allt, träningen har jag redan tagit tag i så nu är det bara allt annat runt omkring mig. Som att sträva efter ett fast jobb och slippa jobba timmar.
Flytta till egen lägenhet och bygga upp ett eget liv.

Har i alla fall satt upp min målvikt jag ska väga, nu är det bara alla delmål och allt de där runt omkring jag ska komma fram till. Vet inte riktigt om jag ska ha kortsiktiga delmål på ca 5 kg eller om jag ska sätta upp halva vikten jag ska ner. Tror det blir bättre med kortisktiga delmål.

Publicerat: 2010-08-10 @ 22:12:15


Taggad som fan

Sådär nu är det torsdag och jag har redan varit på jobbet.
Direkt när jag kom hem passade jag på att lägga mig i soffan och vila en stund. Men både jobbet och en kompis ringde och väkte mig.

Så nu blir det en shoppingtur med en av mina underbara vänner :)
Dock behöver jag inget, men man kan ju alltid följa med ändå för man vet ju inte vad man hittar på Nova. Det enda jag behöver är foundation och mineralpuder.

Sen där efter blir det hem och ladda inför matchen ikväll.
Jag ska tagga satan
Publicerat: 2010-08-05 @ 10:21:46


1.a Augusti

Nu är det ny månad och jag har inte gjort så mycket i sommar.
Har mest jobbat, tränat, träffat vänner, fester och sen har jag precis kommit hem från en vecka i Österrike.

Nu har jag satt upp lite mål och andra saker för min framtid.
Ska jag flytta till Malmö eller ska jag stanna kvar i Sjöbo? Hmm

Publicerat: 2010-08-01 @ 16:29:25



RSS 2.0