Stora förändringar på gång..

Fy fan vad jag känner mig duktig nu, har ju som sagt kommit igång med min träning.
Igår körde jag ett svettigt spinning pass på friskis och svettis, idag blir det gymmet och även imorgon ska jag till gymmet. Sen på söndag väntas 2 timmars fotbollsträning, snacka om att jag är laddad.

Nu ska jag göra stora förändringar i mitt liv, allt skit ska jag sortera bort och ska endast behålla de/dem som förgyller min vardag med glädje och lycka..


Publicerat: 2011-10-27 @ 10:55:42


Är enormt förvånad

Fy fan vad det är skönt med en ledig dag,
nu är räkningarna betalda, frukosten är intagen och nu ska jag strax göra mig klar för ett par ärende på stan.

Idag är en sådan dag då jag ska bara ta det lugnt och göra nästan ingenting.
Ska dock damma och dammsuga här i lägenheten, tänkte även in och se om de har några fina blommor jag kan ha i fönstert. För har tyvärr dödat den jag har i tvrummet. Är faktiskt förvånad över mig själv för det är första blomman jag har dödat sen jag flyttade in i januari.

Sen ikväll ska jag faktiskt iväg och svettas på friskis och svettis.
Det blir ett spinning  pass idag, imorgon väntar gymmet och på söndag är det fotbollsträning.
Skönt att man har kommit igång med träningen igen, man mår ju så mycket bättre och man har mer ork om dagarna..

Publicerat: 2011-10-26 @ 11:56:37


Äntligen har jag bestämt mig..

Nu äntligen har jag bestämt mig för min vinterjacka.
Det är en från Boomerang och den är i färgen babyrosa, nu ska jag ha på en stor päls på luvan sen är den redo för vintern.

Alexandra Down Jacket


 

Publicerat: 2011-10-18 @ 10:33:26


Borde egentligen inte göra det..

Sitter just nu i soffan och gör inte allt för mycket,
borde egentligen ta tag i dagen för har lite att fixa innan jag ska iväg och jobba.

Skönt att jag endast jobbar 4 timmar idag, för ikväll ska jag på bio med världens bästa Jessika.
Vet dock inte vilken vi ska kolla på, har ingen aning om vad som visas på bio heller. Men det blir säkert bra vilken vi än väljer skulle jag tro. Skönt och bara komma ut och göra något istället för att bara sitta hemma, men det värsta av allt är att jag börjar 3.45 inatt igen så antar att de inte blir allt för mycket sömn för min del. Skit i det, sova kan man göra när man är gammal för då behöver man det som mest.

Ni får ha en underbar fredag..

image description

Publicerat: 2011-10-14 @ 10:27:09


Känner mig sjukt lat idag..

Nu har jag precis kommit hem från affären, blir att jag lagar en het kasslergryta till middag.
Maten står på spisen och det är klart strax, dock blir det ingen middag för mig från efter träningen ikväll. För äter jag för nära träningen så får jag sån håll och det vill jag inte ha ikväll med tanke på det är afro dans som gäller.

Funderar på att lägga mig i soffan och titta på fast 5 medans klockan ska bli 16.45 så jag kan gå bort mot friskis och svettis. Men vet inte riktigt om de är lönt jag sätter igång den filmen för den är mycket längre och jag behöver lite tid att byta om med ;)

Publicerat: 2011-10-13 @ 15:06:35


Nu börjar det närma sig med stormsteg.. ;)

Idag är det torsdag och jag firar faktiskt helg om jag ska säga så, är ledig idag och imorgon. Vilket känns riktigt underbart, men har ingen koll på vad jag ska göra.
Blir nog handla, lága middag, ta det lugnt och bara njuta av ledigheten, måste även komma ihåg att jag ska tvätta imorgon så jag inte glömmer bort det.

Någon som har tips på vad man kan laga till middag idag?
Var först inne på någon kasslergryta med ris, men jag vet inte riktigt. Ska ju iväg och handla så får se vad det blir för gott ikväll.

Publicerat: 2011-10-13 @ 12:02:59


Ingen dag är den andra lik . . ;)

Ligger just nu i soffan och tittar på tv, samtidigt som jag spelar på wordfeud mot en massa kompisar. Går inte alls som jag tänkt mig på det där spelet. Är så sjukt dålig på det, men övning ger färdighet eller är det inte så man säger?

Funderar även på att gå och lägga mig, har en hel del att göra imorgon.
Är som sagt ledig både imorgon och på fredag, så ska ner i tvättstugan och se om där är någon ledig tvätttid till någon av dessa dagar. Ska även ta och städa i lägenheten, man får ju passa på när man är ledig, för man vill ju ha det rent och fint runt om sig.

Publicerat: 2011-10-12 @ 22:54:29


Mer död än levande..

Ligger i soffan nerbäddad under filten och tittar på grey´s anatomy och väntar på att sjunde himlen ska börja. Ska även snart ta och äta lite frukost tänkte jag. För jag känner hur det börjar kurra i min mage.

Måste även köra till jobbet tidigare idag, för vi ska ha passkurs.
Är inte alls sugen på det, men är ju så illa tvungen för Ryanair ska börja flyga till stansted i England om snart mindre än 2 veckor. Hoppas då inte att jag ska ha första avgången för då går jag under helt.

Publicerat: 2011-10-12 @ 10:22:28


Femme Fatale med Britney Spears

Nu är jag hemma från en underbar konsert med två trevliga typer,
har haft en riktigt trevlig kväll som har innehållit tacos till middag, ett par glasvin där till och sen Britneys Spears konsert Femme Fatale!

Nu vill jag bara att det ska bli den 31.e oktober då jag ska bege mig till Malmö Arena igen, fast denna gången ska jag då se på Rihanna. Tror att hon kommer vara mycket bättre på scen än Britney var idag.
Bilder kommer in i bloggen när jag orkar lägga över bilderna från digitalkameran.


Publicerat: 2011-10-11 @ 23:29:22


Känner mig som ett barn på julafton

Nu i dagarna så ska jag köpa bilen jag var inne och tittade på i fredags.
Vilket känns riktigt underbart, ska bli skönt med en atumatare och en bil med lite mer fart i.

För er som är nyfikna är det en Audi A3 2.0 T, tyvärr har jag ingen bild på den.
Men den är i alla fall svart metalic i lacken och den är ifrån 09.

Ser ut som på bilden nedan fast min kommer att vara svart.
Nu är det även nya fälgar som ska på..




Funderar på någon av dessa tre,
men just nu lutar det ganska mycket åt den svarta med krom till vänster.
Publicerat: 2011-10-11 @ 06:04:36


Har en underbar kväll framför mig..

Just nu är jag tillbaka på Malmö Airport, även om jag inte får jobba över mer så känns det just nu som jag bor här ute. Har jobbat mycket de senaste dagarna, men man ska vara glad man har ett jobb att gå till varje dag. Inte nog med det så gillar jag mitt jobb väldigt mycket.

Men nog om jobbet nu, efter jag slutat kl 10 så ska jag bege mig hem och villa 1 timme innan jag ska bege mig ner till Swedbank stadion och hämta Sandra, sen blir det inom affären och handla inför kvällen. För ikväll ska vi se Britney Spears live på Malmö Arena. Så nu hoppas jag inte att jag blir allt för besviken på konserten. Innan vi beger oss ner till Malmö Arena så ska vi äta lite god mat och dricka något gott där hemma hos mig.

Publicerat: 2011-10-11 @ 05:52:59


Ingen dag är den andra lik..

Har varit hos mina älskade föräldrar hela helgen.
Det har faktiskt varit riktigt trevligt, i lördags firade vi min farbros som hade 4*25års fest tillsammans med kompisar, sen igår så firade vi min födelsedag.

Och nu har jag precis kommit hem från mormor och morfars nya lägenhet, där kommer bli riktigt fint när de har fått iordning allting där.
Men nu får jag gå och göra mig iordning, för ska köra till jobbet om 45 min och har även lite saker jag måste lasta in i min bil först.. Så jag får väl gå och göra det nu innan tiden springer ifrån mig, jag hatar ju stressa.

Ha en underbar måndag.

Har tråkigt vid mammas dator ;)

Publicerat: 2011-10-10 @ 12:33:06


Fredag, bästa dagen på hela veckan..

Nu har jag precis ätit frukost,
sitter här och tittar på sjunde himlen och ska strax gå och diska, packa och sen göra mig klar för jobbet.
Börjar dock inte jobba från kl 14 så ska köra inom på mercedes och kolla på bilen, hoppas på att den är lika fin i verkligheten som den är på bild.
För såfall blir det en bilaffär på söndag och hur underbart är inte det? Då kan jag äntligen ta och sälja min skruttiga volvo s40. Har iofs varit nöjd med den innan, men nu går den mig på nerverna.

Men ni får ha en underbar fredag för det ska minsann jag ha :)
Publicerat: 2011-10-07 @ 11:10:32


Är helt slut som artist..

Nu sitter jag och äter middag,
visst klockan är ganska så mycket. Så borde egentligen inte äta nu, men vad gör man när man jobbar till kl 18.

Sitter och äter kycklingfile fyllde med mozzarella och färska kryddor och hemma gjord potatisgratäng med en god sallad till. Det satt som spiken i kistan.
Ikväll händer inte allt för mycket kan jag säga, eftersom jag jobbat 25 timmar nu på 2 dagar så är jag helt slut i både knopp och kropp, sen inte nog med det så har jag fått problem med min fot igen, den har svullnat upp och ser rent för jävlig ut..

Men trotts det så älskar jag livet ändå :)

Publicerat: 2011-10-06 @ 19:26:25


Det är skrämmande, men samtidigt något helt nytt.

Igår var det ingen vanlig dag för det var min födelsedag.
Känns så konstigt att man redan ä 22 år och har haft sitt körkort i över 4 år snart. Helt sjukt vad tiden går fort, kan inte förstå att jag har bott här i över 9 månader.

Nu har jag precis kommit hem från leep smink skola, en av mina bästa vänner går där så fick sitta modell. Idag gjorde dem en skuggad brud make up. Blev faktiskt riktigt fint :) Kanske lägger in en bild på det senare under kvällen.

Sitter just nu i soffan med datorn i knäet och tittar på film,
har bestämt mig att bara ta det lugnt hela dagen som återstår. Förutom att vi ska ut och äta med jobbet ikväll, vi ska till Sankt Marcus vinkällare och äta buffé.

Publicerat: 2011-10-03 @ 14:22:06


Underbara liv.. :)

Då är det den förste oktober idag, det är inte klokt vad dagarna tickar på.
Har precis kommit hem, körde ner André till centralstationen så han kunde ta tåget hem till Helsingborg för hans lillebror skulle spela fotbollsmatch kl 15.

Så nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och väntar på att mina föräldrar ska komma så vi kan bege oss ut på stan för en liten shoppingtur tillsammans. Är ju inte så ofta jag träffar mina föräldrar så man får ju passa på när de väl ska in till stan.
Inte för jag tror att jag ska handla något, men man vet ju aldrig vad man hittar i affären.

Publicerat: 2011-10-01 @ 12:29:29



RSS 2.0