8 pass på 8 dagar..

Nu har jag fått i mig en sen lunch, känns nästan som om det vore middag. Men har ju ett träningspass kvar idag och slår vad om att jag kommer vara hungrig ikväll när jag tränat klart.
Nu ligger jag i soffan och tittar på lyxfällan,
helt galet vilka människor det finns i detta samhälle. Hur kan man ens leva på en sådan enorm kredit som dom gör. Har man inga pengar så kan man väl inte göra något skoj..
Tycker klockan kan bli 17 så jag kan köra igång dagens tredje träningspass :)
Publicerat: 2012-01-09 @ 15:43:41


Ny vecka och nya möjligheter

Idag är det måndag, men jag tycker inte riktigt det känns som måndag. För jag känner mig förvirrad och har ingen koll på något.
Veckans träning

Måndag: Jympa Puls/medel + gym och sen även ett gym pass till på kvällen
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila
Torsdag: powerwalk + 2 timmars fotbollsträning
Fredag: Iw + gymmet
Lördag: Fotbollscup
Söndag: Fotbollscup
Och jag kan säga att jag känner mig så glad bara jag ser veckans träningspass.
För nu är jag motiverad till 1000, det är nu eller aldrig som gäller. Ska iväg och handla en våg som väger både vikten och kroppsfet, ska även inhandla ett måttband så jag kan se om träningen ger resultat.
Publicerat: 2012-01-09 @ 10:15:31


Nu är jag igång med förändringen..

Nu är jag igång med träningen och jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt. Har även lagt om kosten nu, så hoppas på att allt går som jag planerat.
Har satt upp mitt ena delmål nu och det är att ha gått ner 10kg till sommaren, vet inte riktigt vad mitt slutmål ska vara men ska i alla fall ha ett delmål till innan jag är klar med denna förvandligen.
Denna veckan har jag lyckas få in 5 träningspass på 7 dagar och nästa vecka blir det 6 träningspass. Så ska försöka få det att pendla mellan 5-6 träningspass i veckan. Sen ska jag endast mäta mig och totalt skita i vågen i ett tag framöver. Eftersom man stirrar sig blind på siffrorna som står där medans det kan hända så enormt mycket med kroppen även om man bara gått ner 2-3 kg.
Publicerat: 2012-01-07 @ 20:16:23


Livet är för bra ibland :)

Sådär då har man nästan precis vaknat, blev ju inte allt för många timmars sömn inatt. Med tanke på att min väckarklocka ringde kl 2.15. Så tog mig en powernap i sådär nästan 4 timmar, men just nu känner jag mig tröttare än vad jag gjorde innan.
Sitter just nu i soffan och försöker samla kraft och ork för att bege mig ut i köket och ställa mig och laga middag och sen ta tag i disken. Men förstår egentligen inte vad jag väntar på, ju fortare jag är klar med det ju fortare kan jag sätta mig i soffan igen. En sak är i alla fall säker och det är att jag ska gå och lägga mig i tid ikväll.
Publicerat: 2012-01-07 @ 17:48:03


Nu är det svett och tårar som gäller.

Idag är det onsdag och jag är ledig.
Måste faktiskt ta och erkänna att jag inte gick upp från kl 12.10 idag och kommer faktiskt inte ihåg när jag sov så länge sist. Men tror min kropp behövde det efter nyår och allt för lite sömn de senaste dygnen.
Nu sitter jag i träningskläderna och är redo att bege mig mot friskis och svettis för att svettas i typ 1 timme. För nu har jag bestämt mig att nu får det vara nog och jag ska få bort de flesta överviktiga kilona som sitter på min kropp och nu får det kosta vad det vill.
Publicerat: 2012-01-04 @ 14:17:31RSS 2.0