Bilder från stranden igår =)






Lite färg har man fått på benen, med tanke på att detta bara är 3.e gången jag är på stranden. Dock ska jag kämpa lite till idag. Måste ju bli brun och fin de dagarna man är ledig.

Ska ju jobba ons-fre, så är ledig till helgen med så hoppas på lite sol då med faktiskt =)
Dock ska vi spela fotbollscup i Hörby kl 9 på lördag morgon, så beror ju på hur det går för oss där. Med tanke på att finalen spelas kl 14.


Publicerat: 2010-06-29 @ 09:15:13


Lovar att jag ska bättra mig

Förlåt mig men jag har varken haft tid eller lust med min blogg den senaste tiden.
Men jag lovar att jag ska bättra mig =)

Nu är jag i alla fall på jobbet och har ett par timmar till framför mig, eftersom jag inte slutar från kl 22.00 ikväll. Får ju tänka positivt, att det är midsommardag vilken innebär att det är fint ob-tillägg.

Men nu ska jag återgå till in-chekningen
Publicerat: 2010-06-26 @ 12:10:55


Sturup Handling på lillatorg

Dagen började ganska så bra.
Vaknade av att solen sken rakt in i mitt rum. Gick ner och pratade lite med mamma och pappa, sen kom farfar och då var det dags för frukost. Blev nybakade bullar och ett glas mjölk, det är det jag älskar med helgen. Då man kan unna sig allt sånt man inte äter mitt i veckan.

Idag ska jag verkligen unna mig något jag inte gjort på länge, ska liksom ut med jobbet på Lillatorg i Malmö. Så vi blir omkring 20 pers som ska träffas nu kl 18 sen dyker väl där upp fler ju längre kvällen går. Ser fram emot det, för vi är ett härligt gäng som ska ut. Blir väl ett par drinkar och några shots ikväll om jag inte känner mig själv allt för väl ;)

Nu sitter jag och tar det lugnt innan det är dags att bege sig in i duschen och fixa till det sista. Ska inom skurup när jag bege mig mot malmö och hämta Anette. Sen kör vi till lägenheten och ställer bilen och tar bussen mot Lillatorg och möter upp the crew där =) Har laddat batteriet på min digitalkamera så där lär väl komma upp en hel del bilder imorgon eller på måndag både här och på Facebook.
Publicerat: 2010-06-19 @ 14:12:11


Hoppar av lycka

Idag fick jag mitt lönebesked och jag hoppade av lycka.
Blev riktigt glad, tror jag kan lägga undan minst 20.000kr till kommande utgifter. Man vet ju aldrig vad man får för sig. En flytt är ju aktuell och det kostar ju en hel del.
Publicerat: 2010-06-17 @ 18:57:22


Ny vecka och nya utmaningar

Jag tänkte att jag skulle sova länge idag, men icke.
Vaknade sådär klockan 7.45 av att solen stod och lyste så fint rakt in i mitt rum. Inte nog med det så var där även varmt som jag vet inte vad, trotts det vill jag ändå ha kvar mitt älskade duntäcke =)

På tal om glada besked så hade jag gått ner 12 kg idag när jag ställde mig på vågen. Är så enormt stolt så jag vet inte vad och inte nog med det så trodde jag aldrig att jag skulle klara det såhär bra som jag har gjort. Det var riktigt segt i början, men sen när allt trilla på plats så har det bara rullat på. Nu har jag bara 3 kg kvar att gå ner tills vi åker till Kreta. Så börjar se mitt delmål precis framför mig.

Men nu ska jag bege mig till affären och handla lite, ska även passa på att lämna tillbaka en jacka som inte alls var som jag tänkt mig och där efter ska jag bege mig in till arbetsförmedlingen för att lämna lite papper och sådär. Sen vad som händer och sker under dagen återstår att se.

Publicerat: 2010-06-14 @ 09:18:10


Fy faan vad jag är bra =)

Är riktigt stolt över mig själv.
Var bara tvungen att ställa mig på vågen nu ikväll när jag kom hem från jobbet och då stod den på -11.5 kg. Med tanke på att jag krängt som fan på jobbet både en läsk och godis så är jag förvånad att det inte stod jag gått upp något. Så ska bli riktigt skoj och ställa sig på vågen imorgon bitti när man gått upp.
Hoppas på att det ligger omkring -12.2kg eller något sådant, för det hade varit ett riktigt bra resultat efter denna helgen och jag kommer närmre och närmre mitt delmål.

Får ta och sätta mig ner och skriva ner fler delmål och sen naturligtvis så ska jag ju skriva vad mitt mål med hela viktminskningen är också. Det är ju det som är det viktigaste av allt.

Men nog om det nu,
tänkte krypa ner i min älskade säng och hoppas på att jag kan sova länge imorgon. För är ju trotts allt ledig tills på onsdag förmiddag. Sov gott och dröm sött..

Publicerat: 2010-06-13 @ 23:29:19


Kiss på Malmö airport

Har haft enormt mycket och göra på jobbet. Sen har det varit studenter hit och dit.
Men så är det när man är tillbaka back in business på Sturup.

Nu har vi det lugnt till kl 19 i alla fall, då det är dags att checka in Prag.

På tal om annat så landade kiss här innan idag med sitt snygga flygplan, så var ju så tvungen att bege mig ut på plattan och ta kort på det. Fast lägger nog tyvärr inte upp kort på det. 
Publicerat: 2010-06-13 @ 18:34:06


Heldag på Malmö Airport

Står och checkar-in till Palma nu, vi är två incheckare och över 230 passagerare. Vi är klara långt innan vi skulle stänga men tro fan man saknar några. Hur kan man vara ute så i sista stund när man ska resa utomlands? Jag hade fått spel av det.
Publicerat: 2010-06-11 @ 06:35:47


Längtan är riktigt stor nu

Idag är det bara 3 månader kvar tills vi åker till Kreta.
Jag längtar riktigt mycket, men innan den 10 september ska jag fixat både lite med mig själv och allt runt omkring. Har ju en del tankar och funderingar, så får se hur allt slutar =)


Publicerat: 2010-06-10 @ 09:57:45


Cash is king, eller vad säger vi?

Igårkväll innan jag gick och la mig så tog jag två panodil, sen kröp jag ner i min älskade säng och läste en bok. Läste dock inte många sidor från jag somnade gott, vaknade dock med boken i handen inatt.
Ville verkligen inte gå upp när jag hörde min klocka ringa kl 3.00, tänk vad underbart det hade varit att bara stänga av den och somna om igen.

Men nu är jag hemma efter ett arbetspass på 4 timmar. Rätt så skönt att vara hemma i tid, för man har hela dagen man kan hitta på något annat på. Passade även på att skriva upp mig på lite övertider på jobbet, så hoppas jag får dem med. Cash is king, eller vad säger vi?
Det är ju fridagar jag skrivit upp mig på så fina pengar + körersättning vilket aldrig sitter fel =)
Publicerat: 2010-06-10 @ 09:44:25


Du är allt jag någonsin drömt

Har tittat på arga snickaren precis nästan, nu har jag precis kommit ut ifrån duschen. Passade även på att smörja in mig lite. Har börjat bli en liten torrbolle vilket jag inte vill. Vill ju vara brun och fin =)

Ska snart bege till sängen och sova några timmar. Ska upp omkring kl 3.10 inatt för att jobba en liten stund på morgonkvisten. Sen får jag se vad som händer. Kanske blir att jag tar mig ett tag med min gaderob som jag sagt nu i två dagar men inte funnit någon ork till.
Har även lovat mamma att jag skulle dansa vals här hemma med dammsugaren så det är bäst att göra det.

Hoppas på att det är fint väder med så jag kan bege mig ut och gå en liten runda, eller egentligen vet jag inte om det är så smart med tanke på min förkylning. Men får se hur jag mår imorgon =)
Publicerat: 2010-06-09 @ 21:27:55


Har inte funnit orken tyvärr

Har inte fått alls mycket gjort idag.
Har bara städat mitt rum, plockat undan lite kläder i badrummet och startat en maskin tvätt. Känner att jag är helt slut av bara det lilla. Skulle ha rensat min gaderob men har inte funnit orken till det, skulle även ha vikt tvätt och dammsugat här.

Men förkylning och feber är ingen bra kombination när man ska ha ork att göra någonting.
Så får se hur mycket jag orkar göra imorgon när jag kommer hem från jobbet, slutar ju redan kl 8.30. Synd vädert inte är det bästa heller, annars kunde man legat ute och njutit av det underbara vädert.
Publicerat: 2010-06-09 @ 15:49:01


Drygt 3 månader kvar



Bilder lånade på solresor.se

Imorgon är det bara 3 månader kvar tills vi åkr till Kreta.
Snacka om att jag längtar som fan.

Ska bli skönt att komma bort lite, tror jag behöver det nu. Har ju hänt så mycket det senaste året.
Publicerat: 2010-06-09 @ 12:18:21


Aldrig för stor för barnprogram

Ligger just nu i soffan och tittar på karlsson på taket. 
Varför blir man aldrig för stor för de filmerna? 
Jag diggar fortfarande när karlsson leker spöke hemma hos lillebror haha. 

Igår låg jag och titta på Emil och griseknoe.

Barnasinnet har man alltid kvar =) Eller är det bara jag som har det?  

Publicerat: 2010-06-09 @ 10:03:17


Uppe med tuppen

Även fast klockan  var ganska så mycket igår när jag gick och la mig. Så vaknade jag klarvaken kl 7 och kunde inte somna om. Så tog med mig täcket ner och nu ligger jag i soffan och tittar på nyheterna. Har dock ingen aning om vad som händer idag. Förkylningen är inte lika intensiv idag som den var igår, så det känns riktigt skönt.

Fast även fast jag är förkyld idag med så har jag bestämt mig för att städa mitt rum och även vika lite tvätt och sortera i min gaderob. Fast det lär bli ett evighetsprojekt, med tanke på jag har 3 stycken gaderober.

Men nu har jag även lyckats dra på mig den röda veckan, jag hatar det.
Gillar verkligen inte alls den veckan, man känner sig stor som ett hus och mår allmännt dåligt.

Publicerat: 2010-06-09 @ 07:47:59


Biggest looser

Sitter just nu i soffan med datan i knäet och tittar på biggest looser.
Och hoppas på att få några småtips om min egen viktminskning, är ju nere i 11.2 kg nu. Så har snart nått mitt delmål. Som är det enda jag har i sikte nu och jag är mer laddad än någonting annat.

Just nu lägger jag all min energi på min egen viktminskning, för jag vill verkligen bli av med bilringen på magen så jag kan vara snygg och slippa skämmas när man går på stranden m.m

Publicerat: 2010-06-08 @ 19:09:29


Jag hatar att vara sjuk

Fy faaan säger jag bara.
Har lyckats dra på mig världens jäävla förkylning. Näsan rinner, jag fryser konstant och nyser lite då och då.
Jag hatar det, hoppas bara det blir bättre innan sommarvärmen kommer igen. För då blir jag aldrig av med den.
Publicerat: 2010-06-08 @ 10:12:55


Äntligen börjar jag på mitt schema

Är nu på jobbet och här är det faktiskt ganska så lugnt.
Har en delad flygning med Göteborg och här är inte så många från Malmö så jag passar på att surfa runder lite medans jag väntar på att här ska komma några resenärer.

På tal om annat, vädert var riktigt underbart igår och nu regnar det värre än fan.
Jag är trött på det gråa trista vädert.
Publicerat: 2010-06-07 @ 05:59:16


Beslutsångest..

Sitter och bollar fram och tillbaka hela tiden.
Vet inte om jag ska flytta eller inte?

Bor hemma hos mina föräldrar än och trivs väldigt bra, men såklart vill man flytta till något eget. Får sätta mig och skriva en lista med för och nackdelar sen får vi se vad jag kommer fram till när jag skrivit upp allt..
En 3.a mitt emot mobilia i Malmö klingar inte helt fel faktiskt, spec när inte hyran är på mer än 4000kr i mån.










Publicerat: 2010-06-06 @ 21:48:28


I love my life

Idag efter jobbet så hjälpte jag mamma och pappa med att lägga plattor på baksidan. Ca sådär 60kvm vilket var ganska svettigt i sådär 22 grader ute.
När jag väl var färdig körde jag till Thessy och sen begav vi oss vidare mot Kivick och Haväng. Blev lite sol och kolla på folk. Var tyvärr lite för kallt i havet för att bada, så får ta det en annan dag =)


Min babyrosa handduk, mina flipflopp och min älskade cocosolja.
Börjar sommaren med spf 8 och slutar med 0

Härlig utsikt man hade


Älskar verkligen att mina ben håller på att bli så enormt bruna redan
Publicerat: 2010-06-06 @ 20:38:55


Uppe långt innan tuppen

Kom precis hem från jobbet, så har precis fått i mig en macka till frukost.
Vilket var riktigt gott =)

Ibland tycker jag att det är riktigt underbart att komma upp tidigt på morgonen för sen har man hela dagen att göra något annat. Klockan är inte ens 8 och jag är redo för vad dagen har att erbjuda.
Först ska jag bege mig ut i trädgården och njuta av solen en stund, sen blir det se på två fotbollsmatcher och där efter blir det grillfest med damer och herrar i Askeröd.
Dock blir det lugnt för min del med tanke på att jag ska börja jobba kl 3.45-6.45 & 13.30-18. Hade kollat fel på mitt schema trodde jag var ledig imorgon eftermiddag men tyvärr blir det inte stranden för mig imorgon. Vilket jag hade hoppats på, får väl ta det en annan dag.

Men nu ska jag fortsätta kolla på en schopaholics bekännelser på tv1000+1
Publicerat: 2010-06-05 @ 07:39:51


Äntligen sol och värme

Ligger ute i brassestolen i trädgården och njuter av värmen.
Har även smörjt in mig med cocos oljan, dock är där lite solskyddsfaktor i den för vågar inte riktigt köra utan solskyddsfaktor än =) Om några dagar till så blir det nog det.

Känner riktigt hur solen bränner på min kropp och jag verkligen älskar det.
Är så enormt trött på att vara som en blekfis även om jag aldrig är det enligt mina nära och kära. Håller färgen över vintern vilket känns rätt så skönt =)
Tror det står på 24.5 grader i skuggan och inte ett moln på himmeln. Åh that´s life =)

Publicerat: 2010-06-04 @ 12:14:37


Jag hoppar av lycka

Idag mår jag prima ballerina.
Vädert är underbart och jag börjar inte jobba från kl 14. Så nu tänkte jag bege mig ut i solen i sådär 1 timme innan jag ska köra till jobbet. Kroppen behöver få lite färg på sig så man liknar ett spöke =)

På tal om annat så började jag nästan hoppa av lycka när jag ställde mig på vågen imorse. Hade gått ner över 11 kg nu. Vet inte varför allt bara rasar av mig med tanke på att jag äter normalt som man ska och sen springer jag en hel del på jobbet. Så nu börjar jag se mitt delmål, vilket känns underbart =) Ska bara komma på vad mitt "mål" ska vara.
Publicerat: 2010-06-04 @ 11:34:15


Livet är upp och ner

Idag har dagen varit upp och ner och mitt humör lika så.
Vet inte vad det är med mig, för jag brukar alltid vara så glad och positiv. Men nu är jag deppad som tusen tråkig nog.

Skulle egentligen tittat på film med en kompis, men där kom andra saker i vägen så vi fick ställa in det. Vi ska ta det en annan dag istället. Men den stora frågan är ju vad man ska göra istället?
Hatar verkligen sitta hemma och göra ingenting, men det lär väl sluta så ändå tråkigt nog.

Tänkte sätta mig och svara på alla gulliga kommentarer jag har fått =)
Publicerat: 2010-06-03 @ 19:17:51


Ibland är livet underbart

Har haft en riktigt underbar dag med min bästa vän.
Blev att jag körde ut till henne efter frukosten, sen körde vi ut till hennes ex och hämtade alla sakerna och lämnade nykeln till huset. Han med stort h var inte hemma, utan hans mamma var där nere medans vi hämtade alla sakerna. Vilket jag tyckte var lite smått tramsigt av han, som han beter sig skulle man tro han var 10år.
Vi kramade i alla fall om hans mamma och där kom kanske en liten tår. Men nog om det.

Sen har vi bara tramsat runder hela dagen, vi låg även ute på en filt i trädgården och njöt av doften från grillen medans vi väntade på att den skulle bli klar och att mamma och pappa skulle komma hem.

Nu kom jag i alla fall precis hem från henne, men nu funderar jag på att släcka datorn och krypa ner i min älskade säng. Börjar ju jobba kl 5 imorgon bitti, så lite sömn kanske man borde ha =)
Publicerat: 2010-06-02 @ 23:03:24


Ingen dag är den andra lik

Sådär nu har jag gjort mig snygg, målat naglarna och nu väntar jag på att thessyy ska vakna.
Ska spänndera dagen med henne, har ju inte träffat henne på ett tag så tyckte det var dags nu när jag väl är ledig.

Hon behöver allt stöd hon kan få.
Så det är klart att man ställer upp för henne då för jag vet om att hade detta hänt mig så hade hon ställt upp. Hon är en av mina bästa vänner och vi finns för varandra natt som dag och det ska ingen få ändra på.



Publicerat: 2010-06-02 @ 09:22:35


Man måste ha mål här i livet...

Är så enormt stolt över mig själv, trodde aldrig att jag skulle kunna göra detta.
Är så glad över att jag har lyckats gå ner 10,2 kg nu sen i januari, har 4,8 kg kvar att gå ner till i sept vilket jag inte riktigt tror jag kommer klara av. Men man måste ha mål här i livet.
Annars har man inget att sträva efter.

Har 15kg som mitt delmål, sen får vi se hur mycket till jag vill gå ner.
Vill ju trivas i min kropp och slippa skämmas över den när det är dags att bege sig ut och festa eller ligga på stranden och steka i sommar.

Publicerat: 2010-06-02 @ 08:16:49


i´m back

Kan verkligen erkänna att jag har varit sämst på att uppdatera min blogg.
Vilket beror på en hel del, har jobbat som en dåre och när jag väl har varit ledig har jag inte haft någon lust av datorn.

Men nu lovar jag er att jag ska bättra mig =)
Publicerat: 2010-06-02 @ 08:10:45


Nytt i min gaderob

 
Dessa två godingar beställde jag innan idag när jag jobbade.
Kännde för att beställa något snyggt jag kunde ha på mig när vi ska ut på Lilla torg med jobbet.
Visst det är ju 2 veckor dit, men ändå, bäst att vara ute i god tid =)
Fast jag hinner väl ändra mig 25 ggr till innan den 19.e haha.
Publicerat: 2010-06-01 @ 17:33:55



RSS 2.0