Spenat och parmesanpaj

Pajdeg:
2 dl mjöl
1 dl grahamsmjöl
1 dl mellanfil
50 g smör

Fyllning:
400 g hackad spenat

1 dl keso
1 dl mjölk
2 ägg
100 gram parmesanost

Rör ihop allt till oajdegen i en bunke, tryck ut degen i pajformen och sen låt den stå och svalna i kylen i 30 min.
Häll sedan i spenaten i en gryta och låt det mesta av vattnet koka bort från spenaten.
Blanda sedan keso, mjölk, ägg och parmesanosten i en skål. När pajdegen svalnat i kylen så lägg spenaten i botten och sen häller du kesoröran över och in i ugnen i ca 25 min på 225 grader.


Före gräddning


Efter gräddning
Publicerat: 2010-09-02 @ 11:04:32


1 kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

mmm, paj är ritkigt gott :D

Sv: ja oooj,a vit choklad är heaven. Men jag håller med, suger att det finns minst av det..

Hoppas du haft en underbar fredag än så länge, ha en grym start på helgen!

2010-09-03 - 23:47:32 | URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0